Selecteer een pagina
Testing 1 2 3
Hallo allemaal. Ik ben even aan het proberen hoe makkelijk het is om een bericht te plaatsen met de native wordpress app😄 Je kunt foto’s selecteren uit je mediabibliotheek, van je telefoon of een nieuwe foto maken. Je kunt je categorie kiezen en je tags, en je uitgelichte afbeelding instellen. Kies om je bericht als concept te plaatsen, openbaar, of in afwachting van moderatie. En je hebt de keuze tussen je meest gangbare opmaakfuncties, H1, H2, Bold, links toevoegen enzo. Als je een url kopieert om naar te linken, plakt de app hem vanzelf in als je een link gaat maken. Als je je app sluit, wordt je bericht vanzelf als concept opgeslagen:) Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Ik typ vooral sneller op mijn gewone toetsenbord. En je kunt op deze manier geen divi blogs maken. Maar als je snel iets kwijt wilt, of wat ideeën als concepten opslaan, en je laptop niet bij de hand hebt, is dit een goede optie!

door

17-12-19

Hallo allemaal. Ik ben even aan het proberen hoe makkelijk het is om een bericht te plaatsen met de native wordpress app😄

Je kunt foto’s selecteren uit je mediabibliotheek, van je telefoon of een nieuwe foto maken. Je kunt je categorie kiezen en je tags, en je uitgelichte afbeelding instellen. Kies om je bericht als concept te plaatsen, openbaar, of in afwachting van moderatie. En je hebt de keuze tussen je meest gangbare opmaakfuncties, H1, H2, Bold, links toevoegen enzo. Als je een url kopieert om naar te linken, plakt de app hem vanzelf in als je een link gaat maken.

Als je je app sluit, wordt je bericht vanzelf als concept opgeslagen:)

Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Ik typ vooral sneller op mijn gewone toetsenbord. En je kunt op deze manier geen divi blogs maken. Maar als je snel iets kwijt wilt, of wat ideeën als concepten opslaan, en je laptop niet bij de hand hebt, is dit een goede optie!

Deel dit bericht via...

Lees meer: