Selecteer een pagina
Ik ben ik en jij bent jij…
… Wie ben ik dan wel? En waarom jij?

door

12-03-19

Ik ben Els Nelis (voor het geval je dat nog niet doorhad;) ). 34 Jaar, moeder van een heerlijk levenslustige kleuter en gelukkig getrouwd met Michael. Nadat ik twee opleidingen niet afgemaakt heb, heb ik 14 jaar voor een groot bedrijf gewerkt. Dat was erg leerzaam en gezellig. Maar ken je dat gevoel, dat er toch iets meer moet zijn in het leven? Vaak kwam ik thuis, moe van een dag hard werken, en wist ik niet meer waar ik het allemaal voor deed.

En dan zie ik mensen om me heen met een Passie. Een Passie met een grote P. Bijvoorbeeld de dirigente van ons koor die tot het einde gaat om de sound te creëren die ze wil horen. Of een moeder die van haar hobby kinderkleding naaien haar werk heeft kunnen maken. En die nog steeds telkens verliefd wordt op mooie nieuwe stofjes en modellen.

Wat is mijn Passie dan???

Natuurlijk is er zat dat ik leuk vind. Ik ben dol op mijn gezin. Ik hou van woorden, van tekst en schrijven, van pagina’s volkladden met zinsneden die me raken op de een of andere manier. Van nieuwe gerechten uitproberen (“Doe mij vandaag maar iets Oostenrijks????”) van fietsen en voetballen en zingen en hardlopen en muziek luisteren en websurfen en … Ja, hobbies genoeg. Teveel zelfs, kun je zeggen. Maar die vertalen naar een product of dienst waar klanten geld voor over hebben is moeilijker.

Maar weet je, ik hou van de wereld die internet heet. Ik laat me graag inspireren door mensen die ook ooit stonden waar ik sta. Of mensen die dingen kunnen die ik niet zelf wìl kunnen. Ik word blij van mooie professionele websites. En hoe gaaf is het om die in te richten of te vullen met producten en teksten. Om met andere ondernemers te sparren over hoe ze hun bedrijf slim op de kaart kunnen zetten. Toen ik laatst een eerste gesprek had met een coach die een website wil, tolde mijn hoofd van alle prachtige mogelijkheden. Of een andere klant die door te werken aan een nieuwe website ook weer inspiratie krijgt… Ik heb mijn Passie gevonden! Andere mensen helpen om hun bedrijf mooier te maken, groter te maken, bekender te maken. Ik sta liever achter de schermen met tips en informatie. Ik regel je website en het marketinggedoe wel, zodat jij je kunt richten op de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Samen versterken we elkaar! Samen gaan we aan de slag om jouw merk sterk in de markt te zetten! Dat doen we door:

  • Een ijzersterk marketingplan
  • Slim in te spelen op sociale media
  • Een website die je zelf makkelijk kunt bijhouden

En dan is werk ineens geen werk meer. Dan heb je inderdaad een liefhebberij waar je je geld mee verdient!

Deel dit bericht via...

Lees meer: